Skip to main content

 

Drive the future now’, dat is mogelijk bij BMW. Beleef een nieuw gevoel van echt rijplezier. Vrijwel geruisloos rondrijden, zowel door de stad als in de natuur, en dat achter het stuur van een technologisch vooruitstrevende BMW. Ervaar het zelf op BMW Future Mobility on Tour in de prachtige polders rond Cadzand (startpunt: Strandhotel Cadzand), of in het heuvelland van Luxemburg (startpunt: Sofitel) tijdens een dynamische driving experience van zo’n 45 km lang.

Tijdens deze uitgebreide testrit maakt u kennis met de unieke kwaliteiten van de BMW iX en de BMW i4. Uiteraard stellen wij alles in het werk om u een onvergetelijke ervaring aan te bieden. Na een technische briefing door ons BMW Driving Experience team, vertrekken we met onze elektrische wagens voor een inspirerende testrit waarbij u het elektrisch rijplezier van zowel de BMW iX als de BMW i4 zal kunnen ervaren. Na een debriefing, sluiten we deze ervaring af met een hapje en een drankje. 

Schrijf u nu kosteloos in en beleef deze exclusieve BMW Driving Experience.

De 100% elektrische BMW iX heeft een buitengewoon rijbereik en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. Deze pionier van een nieuwe tijd stelt luxueus comfort en naadloze technologie centraal.

De BMW i4, onze eerste volledige elektrische Gran Coupé, is met zijn 5 volwaardige zitplaatsen ruim en heeft een groot rijbereik. Uitgerust met een uitstekende dynamiek, een hoog comfort en de laatste eDrive-technologie, is hij de ideale metgezel voor elk traject.

Ontdek zelf hoe elektrisch rijden voelt. Wees er snel bij, want de plaatsen voor deze exclusieve driving experience zijn beperkt en alle inschrijvingen zijn op basis van beschikbaarheid en volgens het principe ‘First Come, First Served’.

 

Registreren

Praktische info

  • Cadzand
    Vertrek: Strandhotel Cadzand
    Data: 30 juni- 5 juli
  • Luxembourg
    Vertrek: Hotel Sofitel Luxembourg Europe
    Data: 7 en 8 juli

Details

Begin: 30 juni 2022
Einde: 8 juli 2022

Gedetecteerde tijdzone